Mijn creatieve passie is schilderen, kleuren kortom alles met de kwast. Inmiddels ben ik ook gecertificeerd Make-Up Artist. De opleiding tot Make-Up Artist heb ik gevolgd bij De Make-Up Mansion onderleiding van Ron Schreuder (nationaal en internationaal Make-Up Artist). Ik heb Masterclasses bruidsmake-up, Headdress en Extreme visagie gevolgd bij top-visagiste Angela Franzen van Chica Charming en Art of Choice. Ik heb stage gelopen op een filmset en diverse samenwerkingen gehad met fotografen en modellen.

U kunt mij boeken voor bruidsmake-up incl. proefsessie. Foto- en fashion shoots, studio shoots, kortom alle opdrachten waarbij een Make-Up Artist u van dienst kan zijn. Heeft u vragen, laat het mij vooral weten.

Visagie

Mintenz Minerale Make Up

Dé minerale make up voor elk huidtype. De make up is gemaakt van pure mineralen, waardoor zelfs meest gevoelige huid de make up goed kan verdragen. De mineralen zorgen dat de huidconditie verbeterd. Het verzacht en verbeterd ook de gevoelige huid zoals couperose, Rosacea, extreme roodheid of blauwe huid.
Natuurlijk resultaat
De fijne textuur van de poeders zorgt ervoor dat de huid niet voelbaar is op de huid. De poeder vermengt zich met de huidolien waardoor het zacht aanvoelt en natuurlijk er uit ziet. De poriën blijven open. En niet geheel onbelangrijk, de make up is makkelijk aan te brengen. Ook voor degene die er minder ervaren mee zijn, is het makkelijk aan te brengen.

Meer informatie